Kingspan -eristeet - Pientalon lisälämmöneristys

Lisäeristäminen on turvallinen ja järkevä ratkaisu rakenteen sisäpuolelta tehtynä, sillä ulkopuolinen lisäeristäminen monesti tarkoittaisi koko julkisivun uusimista. Ulkopuolelta eristettäessä räystäät todennäköisesti jäisivät liian lyhyiksi ja ikkunasmyygit rakentuisivat paksuiksi. Myös ulkopuolisen lisäeristeen liitoskohta sokkeliin jäisi rakenteessa kylmäsillaksi, koska lisäeristettä ei voi viedä sokkelin päälle ja perustusanturaan asti.

Kingspan -eristeet ovat sisäpuoliseen lisäeristämiseen kosteusteknisesti erittäin turvallinen vaihtoehto, sillä eristeet estävät sisäpuolisen kosteuden pääsyn rakenteeseen erittäin varmasti. Koko eristepaksuus toimii höyrynsulkuna, eikä tekijä huomaamattaan tee eristeeseen reikää. Rakenne pääsee kuitenkin luovuttamaan rakenteessa olevan kosteuden ulospäin, eikä kosteusvaurioita pääse syntymään.

Kingspan -eristeet ovat lähes palamattomia, mikä entisestään lisää eristeratkaisun turvallisuutta. Palotilanteessa Kingspan -eristeet hiiltyvät ja näin estävät paloa leviämästä.

Julkaistu: 2013

Lisää samanaiheisia videoita ja esityksiä

...
05:02
Tietoisku: Turvallista passiivienergiarakentamista
...
04:57
Asennusvideo: Saunan eristäminen
...
09:47
Kylmä ullakko hyötykäyttöön
...
04:02
Tietoisku: Oikein eristetty sauna takaa hyvät löylyt
...
12:02
Kingspan -eristeet Höyrynsulkuratkaisuna
...
04:01
SPU Eristeet loivaan kattoon
...
10:25
Vintin eristäminen korjauskohteessa